Sony registreert twee nieuwe LittleBigPlanet trademarks


Sony heeft twee nieuwe trademarks met de naam ‘LBP’ geregistreerd in de UK en aangezien dat zo goed als zeker staat voor LittleBigPlanet is de aanname dat er nieuw LittleBigPlanet materiaal aan zit te komen niet al te vreemd.

De eerste trademark heeft als omschrijving: ‘Electronic games services provided by means of the Internet… providing of an online gaming service.’ en de tweede is: ‘Toys, games and playthings, bags and cases adapted or shaped to contain handheld electronic games devices.’.

Toch valt het te betwijfelen dat het om een nieuwe game gaat, want de eerste omschrijving lijkt naar LittleBigPlanet Hub te wijzen en de tweede naar merchandise rondom LittleBigPlanet. Desondanks houden we het in de gaten en als Sony wat aankondigt dan lees je het hier.

 1.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Denk wel dat het om merchandise gaat, Angry birds ligt ook overal van alles en nog wat van.

 2.    1145 XP
  DarkElement's avatar

  Lijkt mij gewoon merchandising en een online game idd.

 3.    569 XP
  Assasination-G's avatar

  Definitely merchandise en HUB, maar dat haalt het feit niet weg dat LBP de laatste tijd toch wel erg vaak opkomt …. ik zeg E3 announcement.

 4.    2315 XP
  PBJ85's avatar

  I love sackboy

 5.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Ik zou wel graag een LBP3 willen zien op de PS4 😀

 6. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  LBP3 komt er heus wel voor de PS4. Alleen een kwestie van tijd.

 7.    516 XP
  recsto's avatar

  van mij hoeven ze geen nieuwe te maken. vond lbp niet zo leuk. heb me zusje het dan ook laten spelen. wel vond ik tearaway een topper. hoop dat ze de serie verder zetten op de ps4.