We beginnen 2014 gelijk goed met een fantastische prijsvraag! We mogen in samenwerking met PlayStation namelijk tweemaal een PlayStation Vita weggeven. Het betreft hier het Wi-Fi/3G model en bij de handheld krijg je ook nog eens het recent verschenen Invizimals: De Bondgenoten! Meer over Invizimals: De Bondgenoten kun je in onze review vinden.

Wat moet je doen om kans te maken op deze fantastische prijs? Dat is eigenlijk best simpel. Je dient de onderstaande vraag te beantwoorden en dan maak je automatisch kans op één van de twee PlayStation Vita’s met Invizimals: De Bondgenoten. Wacht dus niet langer en doe vandaag nog mee!

Vraag: Wat zou jij doen als je een echte Invizimal tegen zou komen?

Om kans te maken op een PlayStation Vita met Invizimals: De Bondgenoten dien je de bovenstaande vraag te beantwoorden en je mag dit volledig naar eigen idee invullen. Tik een leuk verhaal, boetseer een beeld, maak een video, stuur een tekening in enzovoort.

Stuur je inzending via de onderstaande stappen in en je doet automatisch mee. Wel is het van belang dat je een PSX-Sense gebruiker bent en stuur voor het gemak ook eventjes je gebruikersnaam mee!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PS Vita Invizimals'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 21 januari 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door PlayStation.