Far Cry 3 was een groot succes voor Ubisoft en menig gamer heeft zich vermaakt met de avonturen van Vaas Montenegro. Gisteren, vanuit het niets, dook ineens Far Cry: The Wild Expedition op. Op een release-schema van Ubisoft dat aan de media bekend werd gemaakt.

Nee, het gaat niet om een nieuw deel in de serie (al weten we dat Ubisoft daar ook mee bezig is). Het gaat om een compilatie van Far Cry, Far Cry 2, Far Cry 3 en Far Cry 3: Blood Dragon. Het eerste deel in de serie kwam alweer 10 jaar geleden uit op de PC en het gaat in dit geval om een HD remake. Dat die in de maak was, was bekend, maar nu weten we dus hoe de opgevoerde versie ons zal gaan bereiken.

De 4 games verschijnen dus samen op één schijfje voor de PlayStation 3 en deze zal tegen een schappelijk prijsje in de rekken komen te liggen. Er wordt gesproken over £ 20 á £ 25 wat omgerekend neerkomt op zo’n € 30,-.

De releasedatum is 14 februari. Of Far Cry: The Wild Expedition ook op die datum hier in de Benelux in de winkels ligt is nog niet met zekerheid te zeggen. Als dat zo is weet je in ieder geval wat je kan vragen voor Valentijnsdag!