Next-gen Hitman blijft toch in ontwikkeling

De afgelopen dagen ontstond er enige verwarring toen bekend raakte dat Square Enix Montreal zich niet langer bezig zal houden met de ontwikkeling van een volgende Hitman game voor de current-gen (PS4 etc) en PC. Ze zullen zich nu richten op de mobiele markt waarbij games gaan verschijnen die aan het Hitman universum zijn gerelateerd.

Even leek het er dus op dat we Agent 47 voorlopig niet meer zouden zien en dat zijn avonturen in de ijskast zouden belanden. Square Enix heeft onze zorg begrepen en heeft licht op de zaak geschenen door te vertellen dat een gloednieuw avontuur van de kale killer in ontwikkeling is bij IO Interactive voor de PS4, Xbox One en PC. Daarnaast gaven ze aan dat ze later dit jaar er meer over gaan vertellen. Waarschijnlijk gaan ze dit doen op de komende E3 beurs.

 1.    579 XP
  Gr(_)mbl3's avatar

  Kaalkopjes, wie is er niet groot mee geworden.

 2.    411 XP
  Seeitoldya's avatar

  Gelukkig maar!

 3.    4027 XP
  tyger1's avatar

  Ik had het ook al gelezen , Hitman is een sterke titel .

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  games op de tablet en telefoon vind ik maar niks 99% van de games speel ik 1min en dan gooi ik ze er weer snel af. Ze zijn zeker bezig om nog meer dure FF games uit te brengen op de mobiele apparaten.

 5.    2392 XP
  PBJ85's avatar

  Mooi zo
  Absolution was een top game

 6.    1816 XP
  R*forever's avatar

  i hope so. absolution was echt een bom. de emotie en passie spatte gewoon af in deze game. je zag echt dat de developpers er echt hard en passioneel hebben aan gewerkt vooral en de making off dvd….

  enigste minpunt: eens je de routes kent zie je de ai in paterns lopen… misschien nog meer patterns voor challenge aub… desnoods een ongekend algo ritme..

 7.    322 XP
  mysticwolf's avatar

  Als S.E. Montreal gewoon meteen had gezegd dat de development is overgenomen door een andere Square studio i.pv. alleen zeggen dat ie gecanceled is bij hun…

  Kijk uit naar de eerste info/beelden 😀