Far Cry: The Wild Expedition dook kort geleden ineens op via een release-schema van Ubisoft. Al snel werd bekend waar het hier om zou gaan, namelijk een compilatie van de drie uitgekomen games in de franchise en de stand-alone uitbreiding Far Cry 3: Blood Dragon.

Ubisoft kwam echter pas later met een officiële bekendmaking van alle games in één, welke zal gaan uitkomen op 13 februari. Het zal ook de eerste keer zijn dat we aan de slag kunnen met de originele Far Cry op de PS3 en we mogen een hele nette HD remake verwachten. Mocht je enkel geïnteresseerd zijn in deze HD remake, dan kun je deze ook voor €9.99 vanuit de PlayStation Store downloaden vanaf 12 februari. Eerder werd voor het complete pakket gesproken over een adviesprijs van €29.99, maar bij winkels als Bol.com en Game Mania kun je de game pre-orderen voor €39,99. Een klein verschil dus.

Tot slot lieten ze ook weten hoe we The Wild Expedition in de (web)winkels moeten terugvinden door middel van de boxart. Deze kun je hieronder terugvinden.