Recent kon je hier al lezen dat Codemasters niet ontkende bezig te zijn aan een nieuwe rally game. Een logische veronderstelling is dat het hier gaat om het vierde deel in de vermaarde DiRT franchise. Codemasters heeft er zelf inmiddels nog een schepje bovenop gedaan door onder begeleiding van de tekst: “We have a feeling you’ll all quite like 2014,” een screenshot op Facebook online te zetten.

Dat belooft dus heel wat en Codemasters had er kennelijk zin in om ons nog meer te teasen, want via het officiele DiRT Twitter account is er inmiddels nog een screenshot van een rijdende 2015 Subaru WRX STI geupload. Veelzeggend was dat daar tevens “Spoiler” bij vermeld werd. Tevens was er ook nog een fan die het bericht “Let’s hope you announce Dirt 4 in 2014” naar het Twitter account stuurde waarop er via een retweet gereageerd werd met: “Fingers crossed”.

Voldoende reden dus om aan te nemen dat er weer een vierde DiRT game aan zit te komen, het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat de laatste DiRT game uitkwam in de vorm van DiRT Showdown, DiRT 3 verscheen in mei 2011.