Nadat het Onslaught DLC pakket voor Call of Duty: Ghosts eerder min of meer al onthuld werd, was de geest eigenlijk wel uit de fles. Uitgever Activision heeft nu de Onslaught DLC officieel aangekondigd middels een video die online is gegaan. In de video krijgen we een preview van vier nieuwe multiplayer maps en een nieuwe map voor de Extinction modus.

Zoals dus al was uitgelekt gaat het hier om: Fog, Bayview, Containment en Ignition, voor de Extinction modus mogen we Nightfall als nieuw level verwelkomen. Tevens krijgen we in de multiplayer ook de Maverick AR en sniper rifle als nieuwe wapens tot onze beschikking. Alle vier de levels zijn vooral small tot medium-range en vergeleken met de meeste originele maps uit Call of Duty: Ghosts dus kleiner.


Om niet voorbij te gaan aan de titel van dit bericht lichten we het eerste multiplayer level Fog er nog even uit. Behaal je hier de Field Order, dan zal je als Michael Myers uit de iconische Halloween films door het level kunnen rennen om zo met een hakbijl in je handen de andere spelers een kopje kleiner te maken. De Onslaught DLC zal op 28 januari eerst verschijnen voor de Xbox One en Xbox 360 waarna het vermoedelijk dertig dagen later zijn weg zal vinden naar de PS4 en PS3.