Het regent zowat prijsvragen hier op PSX-Sense, want naast dat je een PlayStation Vita met Invizimals: De Bondgenoten kunt winnen en een Turtle Beach headset gooien we er nog eentje tegenaan. Wederom mogen we in samenwerking met PlayStation een fantastische prijs weggeven. Namelijk een PlayStation 4 mediakit met daarin maar liefst vijf PlayStation 4 games.

Deze mediakit bevat de volgende vijf games:

 • Killzone: Shadow Fall
 • Knack
 • Assassin’s Creed IV: Black Flag
 • LEGO Marvel Super Heroes
 • Call of Duty: Ghosts

Met zo’n pakket kan je in één keer een forse tijd vooruit op de PlayStation 4 nietwaar? Om kans te maken op deze mediakit die we eenmaal weggeven dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden.

Vraag 1: De surfboard van Silver Surfer wordt gesloopt in LEGO Marvel Super Heroes, hoe heten de brokstukken?

Vraag 2: Welke stad zit niet in Assassin’s Creed IV: Black Flag?

 1. Kingston
 2. Havana
 3. Panama City

Weet jij de antwoorden? Stuur deze dan in via de onderstaande stappen en wie weet ben jij straks vijf PlayStation 4 games rijker. Stuur trouwens ook eventjes je gebruikersnaam mee.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PS4 mediakit'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 31 januari 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door PlayStation.