Vlak voor de lancering van de PlayStation 4 kon je hier een korte video bekijken waarin Lennard wat meer vertelde over de indie game Octodad. Het is bizar, maar tegelijk ook origineel te noemen dat je met jezelf je als octopus door de mensenwereld moet begeven. Het is nog even afwachten hoe dit uit gaat pakken, maar inmiddels weten we wel wanneer we daadwerkelijk met Octodad aan de slag kunnen.

President Phil Tibitoski van ontwikkelaar Young Horses heeft namelijk bekendgemaakt dat Octodad eerst op 30 januari voor de PC, Mac en Linux zal verschijnen waarna de game ergens in maart zijn weg zal vinden naar de PS4. Tibitoski gaf gaf in een interview met Polygon ook gelijk aan wat de reden is dat de PS4 versie iets later komt:

“We still need to work on trophies and some things like that a bit, though it’s more about just giving us some more room to make sure we can get it done. We don’t want to make any hasty announcements.”

Het duurt dus niet al te lang meer eer we met de flubberige octopus aan de slag kunnen en dit belooft vooral een erg aparte, maar ook zeker originele titel te worden. Ben je zelf nog niet echt bekend met Octodad, bekijk dan hierboven zeker even de nieuwe trailer.