Een aantal van de vechters uit EA Sports UFC worden aan je voorgesteld

Het duurt niet al te lang meer eer we aan de slag kunnen met nieuwe UFC die ditmaal niet door THQ, maar door EA wordt uitgegeven. UFC Undisputed 3 was de laatste titel van de franchise die door het inmiddels failliete THQ is uitgegeven. Die game was zeker niet slecht te noemen en werd door Roy destijds beloond met een acht als cijfer.
Die goede lijn lijkt te worden doorgetroken, want Lennard was vorig jaar na afloop van zijn speelsessie met de nieuwe UFC zeer positief over de game.

Of EA Sports’ nieuwe UFC echt potten gaat breken moeten we natuurlijk afwachten totdat de game over een paar maanden uitkomt, maar dankzij VG247 hebben we hier een video voor jullie waarin alle vechters voorbij komen die tot nog toe voor de game zijn aangekondigd. Dus ben je een fan van de eerdere UFC games en heb je deze titel nog niet echt op je radar staan, bekijk dan zeker deze video.

Boxshot EA Sports UFC

EA Sports UFC

Releasedatum:
20-06-2014
Genre:
Sport
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    1694 XP
  chronic010's avatar

  Man wat vet zeg! Ze lijken allemaal, behalve Rashad. Die vind ik niet zo goed lijken….en vind het jammer dat de naam van Nogueira niet klopt….Must have voor mij!

 2.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  Ja hier kijk ik ook heel erg naar uit. Vind de vechters er goed op lijken, vind Rashad Evans ook niet zo slecht lijken trouwens chronic. Hopelijk zit de gameplay goed in orde!

 3.    411 XP
  Seeitoldya's avatar

  Hoezo het duurt niet lang meer voor we aan de slag kunnen!?? 31-06-14

 4.    1850 XP
  R*forever's avatar

  Kan jammergenoeg de vid niet bekijken omdat de hotspot hier echt slecht is.
  Sinds ik ufc begon te leren kennen heb ik letterlijk die game platgespeeld op Xbox 360 en ps3. Echt zalig gewoon. Als ik thuis kom hoop ik positief te zijn. Ik hoop echt dat EA het niet verneukt. Grafisch is makkelijk maar gameplay gewijs en CONTROL gewijs zoals de echte versies 2009/2010/3 …. Ik weet het nog zo niet.

 5.    489 XP
  tigertijger's avatar

  @chronic010: ja wat jij zegt iedereen behalve rashad evans lijken echt op de fighters.

  en sowieso komt deze game er voor mij bij de ps4 😀

 6. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Lol button bash xtreme hadden ze het moeten noemen.. Schijt spellen allemaal

Derde gratis content update voor EA Sports UFC toegelicht
Tweede gratis content update voor EA Sports UFC verschenen
EA Sports UFC update voegt nieuwe vechters en features toe
Review: EA Sports UFC