http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_49c675201ffd3.jpg

Het spel is een zogeheten prequel van de film. Dit wil zeggen dat alles plaatsvindt voor het verhaal van de film. De game zoomt in op twee personages van de Watchmen, genaamd Rorsarch en Nite Owl. De twee hebben beide zo hun eigen unieke krachten. Zo heeft Nite Owl een grappling gun waarmee hij regelmatig een dak op klimt en blijft Rorsarch liever met beide benen op de grond om te vechten met zijn vuisten. In het spel zul je de ‘Underboss’ moeten vangen, die uit de gevangenis is ontsnapt in het begin van de game. De zoektocht is opgedeeld in twee parts van elk zes hoofdstukken.

Nu geven wij driemaal deze game weg voor de PlayStation 3, en mocht je ook een Xbox 360 hebben, vermeldt dan dan ook even in de mail. Want één van de drie winnaars krijgt er gewoon een X360-exemplaar bij, zo zijn wij dan ook wel weer. Elke game bevat tevens twee leuke posters ervan. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoordt te geven op de onderstaande vraag.

Welk van de onderstaande figuren hoort het meeste bij Watchmen?

A

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_49edb52758c63.jpg

B

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4b33cbb615334.jpg

C

http://www.psx-sense.nl/plaatjes/img_4b33cc2e72d55.jpg

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Watchmen’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd en de persoon in kwestie wordt IP-blacklisted. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot 14 januari 2009.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Warner Bros. zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 14 januari zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Warner Bros.