Nieuwe video Tomb Raider: Definitive Edition toont next-gen Lara

Lara Croft heeft door de jaren heen al heel wat transformaties doorgemaakt en ze oogt elke keer weer realistischer. Eind vorig jaar werd de Tomb Raider: Definitive Edition aangekondigd voor de Xbox One en de PS4 en hierin gaan we een nog fraaiere versie zien van de lieftallige avonturier. In de bovenstaande video wordt haarfijn uitgelegd wat er zoal mooier is aan de next-gen Lara.

Boxshot Tomb Raider

Tomb Raider

Releasedatum:
05-03-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    23 XP
  naked snake's avatar

  Damn das toch een heel verbetering dan op ps3 kga deze zowiezo opnieuw halen

 2.    411 XP
  Seeitoldya's avatar

  Misschien is lara een verbetering,maar de rest NOT! De grond de bomen de rotsen de kaarsen die je in het begin ziet hebben allemaal een (kaars) recht vlammetje! Het ziet er niets beter uit dan op ps3.
  Verder kan ik m iedereen aanraden als je m nog niet hebt!
  Ze maken gewoon gebruik van het feit dat er nog maar weinig games uit zijn,om er van te kunnen profiteren. Slim hoor:-((

 3.    324 XP
  marty's avatar

  @Seeitoldya: Helemaal mee eens. Ik heb hem nog niet gespeeld, dus ik ben wel blij dat ze hem nog een keer uitbrengen in een iets verbeterde variant. Juist omdat er zo weinig games uit zijn voor de ps4 en ik geen ps3 meer heb. Ga deze dus wel halen. Ben benieuwd.

 4.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  @lancolot: ja idd, voor €10,- istie zeker wel grappig. 🙂

 5.    232 XP
  black2death's avatar

  @lancolot: er zijn nog genoeg apen (mensen voor de gewone aap 😉 ) die deze nog niet gespeeld hebben en zich hiermee op de ps4 willen bezig houden.

  Er is misschien niet veel veranderd, maar dat maakt niet uit voor mij. het was een goede game. het enige nadeel dat ik eraan vindt, is dat hij weer full price is.

 6. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  De ps4 is mss mooier maar de ps3 versie is straks 20 euro en deze 60 euro.

 7.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  Meeleven deed ik ook al op de ps3 ‘daar voelde ik ook al met haar mee’ daar heb je geen betere grafische plaatjes voor nodig’. Jammer genoeg hebben ze niks gedaan aan de puzzels en extreem kleine tomb’s… anders had ik hem misschien gekocht. Als ze dit wel hadden gedaan had deze game bij mij The Last Of Us van nr1 kunnen stoten “beste game”. Nu staat deze game nog op nr2 beste ps3 game.

 8.    506 XP
  Zuko's avatar

  Ik heb hem al op de ps3 gespeeld, vindt het niet waard hem nog een keer te kopen op de ps4

 9.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Dit is gewoon de PC versie..