Een game ontwikkelen is één ding, maar deze ondersteunen na lancering is een tweede. Wat dat betreft lijkt Guerrilla Games het braafste jongetje van de klas, want de studio luistert nauw naar de feedback van de spelers. Zo zijn er via updates en patches al een aantal problemen aangepakt in hun PS4 launchtitel, Killzone: Shadow Fall, maar was er ook een wens vanuit de community voor een clan systeem.

Dit lieten de trouwe spelers via het forum op de site van de shooter weten en Guerrilla Games komt ze begin februari tegemoet door stapsgewijs de ervaring te verbeteren. Allereerst is daar patch 1.09, welke het mogelijk zal maken om zowel in de game als op de website jouw clan te managen. Denk dan aan het toevoegen en verwijderen van leden. Tevens zul je in Killzone: Shadow Fall een clantag kunnen aanmaken, die zichtbaar zal zijn bij jouw naam.

Het introduceren van het clan systeem is dus de eerste stap en daaropvolgend zullen nog meer updates volgen. Qua ondersteuning stopt het hier niet geeft Guerrilla Games aan, want ze zullen meer nieuwe content uitbrengen, zoals gratis maps en het eerste DLC pack waar de studio binnenkort meer informatie over zal geven.