Unfinished Swan ontwikkelaar zoekt ervaren medewerkers voor nieuw project

Giant Sparrow schilderde zich een tijdje geleden letterlijk op onze radar met het fabelachtige en behoorlijk unieke The Unfinished Swan. We zijn dan ook erg benieuwd naar wat deze duidelijk creatieve ontwikkelaar nog meer voor ons in petto heeft. Een onlangs opgedoken vacature bewijst in ieder geval dat Giant Sparrow wel degelijk aan een nieuw project aan het sleutelen is.

We hebben echter vooralsnog geen idee wat voor game de ontwikkelaar nu uit zijn mouw zal schudden. De vacature stelt dat het bedrijf een lead artist zoekt die goed om kan gaan met textures, belichting en 3D modelling, alsook een game designer gespecialiseerd in Maya. Wie zich kandidaat wil stellen, zal uiteraard de nodige ervaring moeten kunnen voorleggen.

Zodra wij meer weten, weten jullie dat ook.

Boxshot The Unfinished Swan

The Unfinished Swan

Releasedatum:
24-10-2012
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europe (SCEE)
Ontwikkelaar:
 1.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Game ontwikkelaars moesten eens vaker naar mensen gaan zoeken die hun games beoordelen voordat de game zelf klaar is of uitkomt.. en niet wat vaak gebeurd erna. Ik stel me hiervoor beschikbaar.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @ps3dennis: hallo, ik werk bij bliZzard nl, als je intresse hebt om hier te werken, vertel e mail ff.

 3.    570 XP
  Supersnorkel's avatar

  @Naam…: ik ben heel erg goed met paint, Vooral die hark handen is een specialiteit van mij. Zoeken jullie hier nog mensen voor?

 4.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  @Naam…: Ik heb zelf al een vaste baan en heb alleen ’s ochtends tot ’s middags tijd en ’s nachts.. dat zijn dan ook de tijden dat ik game. Als ik (even) voor een bedrijf zal willen werken zal dat voor Capcom zijn om Resident Evil nieuw level in te blazen, of Nintendo eens leren wat gamers willen. Als ik een game tester zal willen worden zal dat van huis uit moeten. De game-industrie biedt eenmaal geen zekerheid ‘en ik zal dus ook nooit zomaar mijn baan ervoor opgeven’ maar ik zal het wel leuk vinden om games vooraf te kunnen testen en er een harde mening over te geven. Ik zie vaak genoeg van: dit was toch niet zo goed aan de game… dan denk ik bij mezelf ‘dat vond ik al toen ik de game voor het eerst speelde, en niet een jaar later’. Kijk naar m’n reactie op Tomb Rader ‘ik vind het een geweldige game.. maar het mist de Tomb’s en puzzels uit de eerdere delen’.

 5. crew Redacteur -    445 XP
  KeesKop's avatar

  Ik werd kotsmisselijk van die game … :S

 6.    584 XP
  Brunodebull's avatar

  @Naam…: spam