Recent kreeg je hier nog een video voorgeschoteld waarin je kon zien hoe een aantal mensen werden ge-CODnapped om op een geheime locatie de nieuwe mutltiplayer levels van het eerste DLC pakket Onslaught voor Call of Duty: Ghosts te spelen. Hoewel ook het nieuwe Extinction level Nigthfall even voorbij kwam was dit wel aan de korte kant. Met deze nieuwe video die nu door Activision is vrijgegeven, komt alleen Extinction episode 1: Nightfall aan bod.

Waar het Extinction level wat je momenteel in Call of Duty: Ghosts kan spelen nog op zichzelf staat zal er met het verschijnen van episode 1: Nightfall een verhaallijn gestart worden. Deze verhaallijn zal worden uitgesmeerd over de drie andere DLC pakketten die nog gaan verschijnen. Het verhaal van deze eerste episode begint ergens verg weg in een laboratorium in Alaska waar een wetenschappelijk onderzoek compleet uit de hand loopt. Dit brengt uiteraard weer een aantal nieuwe alien-soorten en ook nieuwe wapens met zich mee die je hierboven in de video kan bekijken.

Deze eerste nieuwe Extinction episode komt samen met het Onslaught DLC pakket volgende week eerst uit voor de Xbox One en Xbox 360. Ongeveer een maand later zijn wij op de PlayStation 3 en PlayStation 4 aan de beurt.