In Japan ligt de dunnere versie van de PlayStation Vita met LED scherm al een tijdje in de winkels en er werd toen al gezegd dat er geen plannen waren om de nieuwe versie van de handheld naar het Westen te brengen. Wellicht komt daar toch verandering in, want PlayStation UK heeft namelijk uitnodigingen verstuurd (zie hierboven) voor een PlayStation evenement die een introductie moet geven tot ‘de dunste’.

Subtiele hint naar de dunnere versie van de PlayStation Vita toch? Helaas zullen we dit evenement niet live kunnen volgen, want Blog Manager van Sony Computer Entertainment Europa, Fred Dutton, heeft aangegeven dat een livestream niet op de planning staat. Daarnaast gaf hij aan dat we op het gebied van software geen aankondigingen hoeven te verwachten.

“No, we’ve no plans [to stream the media event on Thursday]. It’s a PlayStation UK event. In the interest of managing expectations, please don’t anticipate any software announcements.”

Het is verder nog afwachten of er echt spectaculair nieuws naar buiten zal komen aangezien het een evenement betreft voor de Britten. We laten het zo snel mogelijk weten als er iets noemenswaardigs te melden valt.