Gran Turismo 6 update brengt nieuwe auto’s met zich mee

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52e820b5cdc85.jpg

Een nieuwe update voor de racegame Gran Turismo 6 voegt onder andere een nieuwe auto toe en een verjaardagscadeau voor spelers. De game zal je jaar op jaar, op de dag van je verjaardag, een nieuwe auto geven en deze zal je in theorie voor altijd bezitten in de game.

De nieuwe auto die met de update is toegevoegd is de spectaculaire Amerikaanse Corvette Stingray Gran Turismo Concept car, onthuld tijdens de 2013 SEMA show.

De update is vanaf nu te downloaden.

 • The Corvette Stingray Gran Turismo Concept car, which was shown at the 2013 SEMA show. The car is available to buy through the dealership, or you can gain it by completing a new seasonal challenge.
 • A new version of the Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo, which originally released in December, is also available and can be earned through the seasonal challenge.
 • The second part of the Red Bull Challenge is ready for you to complete in career mode, with new challenges to test your skills in a Formula racer.
 • The ability to remove the ghost car from arcade time trial and free run.
 • Seasonal events now display what prizes you’ll get for completing them.
Boxshot Gran Turismo 6

Gran Turismo 6

Releasedatum:
06-12-2013
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europe
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    133 XP
  Darkstalker's avatar

  Dat noem ik pas een game die zijn geld waard is. Er komen nieuwe wagens uit en ze worden gratis in de game verwerkt ipv 3 euro per wagen te vragen…

 2.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  @Darkstalker: dat zal waarschijnlijk komen omdat er meer dan genoeg mensen gezegt hebben in de enquete dat ze er niet meer voor willen betalen die sony een paar maanden geleden rondgestuurd heeft naar mensen

 3.    78 XP
  kalax03's avatar

  @Darkstalker: Vergeet de Vision GT auto’s niet 🙂 Die zijn ook nog niet onthuld (op de mercedes amg vision gt na). GT6 is gewoon dubbel en dwars zijn geld waard, GT6 is nog lang niet af en zal zeker met veel content komen de komende jaar.

 4.    570 XP
  Supersnorkel's avatar

  Baal nog steeds dat ie alleen op de 3 is 🙁 mis het.

 5.    1850 XP
  R*forever's avatar

  TIP: GEWOON JE DATUM VERANDEREN IN SYSTEEM SETTINGS 🙂

 6.    1307 XP
  nis156's avatar

  Nice 😀

 7.    133 XP
  Darkstalker's avatar

  @VaVeTi: Niets verplicht hun om ze dan maar gratis vrij te geven 😉

 8.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  @Darkstalker: dat zeg ik ook helemaal niet ik zeg alleen dat er een kans is dat ze eindelijk eens een keer naar hun klanten luisteren

 9. Anoniem -   
  62.238.199.xxx's avatar

  Jammer ps3 is al een poos verkocht helaas, anders had ik m wel gekocht