http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52e8238647697.jpg

De Game Developers Conference in San Francisco zit er alweer bijna aan te komen, dit evenement wordt namelijk gehouden vanaf 17 maart tot en met 21 maart. Het evenement trekt jaarlijks de grootste ontwikkelaars aan evenals beginnende ontwikkelaars en industrie professionals. Het is één van de grootste ‘gaming gatherings’ in de Verenigde Staten en dus zijn alle grote partijen ook aanwezig, evenals Sony.

PlayStation developer relations manager, Brian Silva, meldt dat ze iets in petto hebben voor dit evenement en dat ze geweldige dingen hebben om te laten zien. Niet alleen ontwikkelaars zouden hier enthousiast van worden, maar ook de gamer zou opgewonden moeten gaan raken. Meestal komt er tijdens de GDC veel leuk nieuws naar buiten, dus we zijn erg benieuwd waar Sony mee gaat komen voor zowel de PS4 als de PS Vita.

GDC is the busiest week of the year for our Developer Relations group. I can’t say much, but we’ve all been hard at work with some great stuff that developers and gamers will be excited about.