Sly Cooper Movie nu ook voorzien van een trailer

Eerder wisten we je al de allereerste details over de Sly Cooper Movie te melden, maar we hebben dit keer iets veel beters. Er is namelijk gewoon een trailer uitgebracht van de film, die je hierboven kunt bekijken.

Mogelijk zal ook later dit jaar, waarschijnlijk tijdens de E3, een nieuwe Sly Cooper game onthuld gaan worden voor de PS4, zodat dit straks samen met de film uitgebracht kan worden.

 1.    542 XP
  Gobo92's avatar

  2016 pas?:o

 2.    1865 XP
  elazzja's avatar

  @Gobo92: Sony en deze studio hebben een goede relatie opgebouwd met een boel projecten, voornamelijk animatiefilms om hun aanbod te verbreden en op dat gebied concurreren. Jaarlijks zal Sony hierdoor ong. 3 a 4 grote animatiefilms uitbrengen. Volgend jaar komt R&C film, hotel transylvania, popeye en the smurfs 3.
  De studio achter sly doet ook R&C dus het is mogelijk dat die in 2015 al af is maar zoal je ziet is het te druk om het dan uit te brengen.

 3.    174 XP
  rrruby's avatar

  @elazzja: Ik verlang zo hard naar die Ratchet and clank film! Sinds ik het eerste spel speelde toen ik 6 was ben ik grote fan geworden 😀

 4.    569 XP
  Assasination-G's avatar

  Hier ga ik dus gewoon naartoe … lijkt me een bazenfilm haha, de Heavenly Sword film lijkt me ook heel interessant.

  Nu nog een Kingdom Hearts anime … hehe

 5.    1865 XP
  elazzja's avatar

  @rrruby: Die film gaat me ook heel leuk lijken. Het is niet mijn favoriete franchise maar de games zijn gewoon stuk voor stuk leuk. En de film lijkt ook veelbelovend.

 6.    7516 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik ben persoonlijk heel benieuwd naar de Heavenly Sword film. Maar Sly ziet er ook erg vermakelijk uit. 😀