Sucker Punch en Sony hebben input op Sly Cooper film

Maandag kwamen we met de eerste details over de Sly Cooper film en gisteren kon je de bovenstaande trailer hier al bekijken, maar er is meer. De producer van de film, Brad Foxhoven van Blockade Entertainment, heeft in de reacties op het PlayStation Blog meer verteld over het het project.

Zo vertelde Foxhoven dat fans zich geen zorgen hoeven te maken over of de film wel echt de geliefde en stelende wasbeer eer aan zal doen. Sony en geestelijk vader van de serie Sucker Punch hebben aardig wat input en daarnaast zullen ze ook feedback van fans gebruiken tijdens de productie.

“Sucker Punch and Sony do have quite a bit of input, and approval over these designs. We appreciate the fans feedback, and will make sure to address them on into the production.”

Naast deze geruststelling gaf Foxhoven tevens aan waarom ze voor CGI zijn gegaan in plaats van cel shaded. Dit zou volgens hem niet goed tot zijn recht komen op het witte doek. Op TV kan het wel, maar ze hebben samen met Sony en Sucker Punch besloten deze route te nemen. Als leuke bonus liet hij nog uit dat we binnenkort ook nog wat horen over de Heavenly Sword film, welke ook in productie is.

Allerlei films in de maak gevuld met PlayStation iconen. Hoe dat uit gaat pakken is nog afwachten, maar wij zijn al benieuwd. Van welke games afkomstig van Sony zou jij graag een film willen zien?

 1. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Jak and daxter!

 2. Anoniem -   
  86.84.3.xxx's avatar

  Last of Us en Uncharted 1,2 en 3

 3.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  God of War. >:)

 4.    7392 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Heavenly Sword en deel 2 op de PS4 graag. 😀

 5.    787 XP
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Bentley! Hahaha, geweldige trailer! Maar serieus? 2016??!! Waarom zo lang?

  Zou graag een film van Uncharted, Killzone en natuurlijk The Last of Us (Al leek de game wel op een film (als je youtube video bekijkt))!