http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52ea42f090693.jpg

Niet alleen in Nederland en België kampt Sony met het probleem dat ze niet aan de vraag kunnen voldoen wat betreft de PS4. Dit is niet alleen tot ergernis van vele mensen met een pre-order, maar ook Sony heeft er moeite mee. Sony’s UK managing director Fergal Gara vertelt dat ze nog steeds aan het vechten zijn om aan de vraag te kunnen voldoen wat betreft de retail.

Sony’s ontevredenheid met de voorraad komt natuurlijk door het feit dat ze veel meer PS4’s kunnen verkopen dan nu het geval is. Ook in Nederland wacht men nog massaal op een PS4, degene met een pre-order voor een bundel hebben zelfs pech, deze wordt helemaal niet meer geleverd.

“We are still not satisfied, we are still not in stock fully at retail,” he said.

“Of course we haven’t launched in Japan and we’re still not fully meeting demand in other major territories. That [4.2 million] is a suppressed number and one that will grow considerably from here.

“The UK is a big chunky part of that. I’m very proud we got our fair share of stock, but it’s still not enough. We want more, we need more. Retail is still not stocked fully.”