Na het uitstel van Ace Combat: Infinity wat eind vorig jaar gebeurde, is het enige tijd stil geweest rondom de free-to-play game van Bandai Namco. Er is ondertussen genoeg vooruitgang geboekt om de game aan de tand te laten voelen door eenieder die geïnteresseerd is in de game en dat wil zeggen dat er een beta aan zit te komen en het wachten daarop zal niet lang meer hoeven duren.

Vanaf 4 februari zul je de immens grote wereld van Ace Combat: Infinity naar hartenlust kunnen uitpluizen. Voor wie deelneemt aan deze beta staat er ook nog een veteranen extra te wachten wanneer de game officieel haar release vindt. Dit komt in de vorm van speciaal en uniek embleem, welke je zal worden toegekend bij het opstarten van de volledige game.

Alles wat je moet doen om de beta te bemachtigen is het simpelweg downloaden van de client uit de PlayStation Store. Je kunt eventueel ook je bijdrage leveren aan de ontwikkeling door middel van het invullen van de enquête op deze website. Als je dit doet zul je een exclusieve wallpaper ontvangen van de ontwikkelaars.

De game staat gepland voor de PlayStation 3 in 2014.