Skylanders: Swap Force

Generaties lang heeft de Swap Force de vulkaan beschermd die de magie van de Skylands aanvult. Maar tijdens een indrukwekkend gevecht werden ze overvallen door een uitbarsting die ze terug naar de Aarde stuurde en ze de vaardigheid gaf om van krachten te verwisselen. Alleen jij kunt hun onder- en bovenkanten verwisselen, dus zet ze snel op de nieuwe Portal of Power en help met het redden van de Skylands.

Gran Turismo 6

Op de 15e verjaardag van Gran Turismo werd de nieuwe telg door maker Kazunori Yamauchi onthuld op het circuit van Silverstone in Engeland. En een onthulling was het, met dat ontstellend grote aantal features onder de glanzende motorkap. Alle wagens en circuits uit Gran Turismo 5 zijn weer present en aangevuld met nog meer historische klassiekers en de nieuwste supersnelle bolides. In totaal is het aanbod 1200, waaraan nog nieuwe content wordt toegevoegd via add-ons. Er worden meerdere aerodynamische onderdelen en wielsets beschikbaar gesteld voor de meeste voertuigen en daarnaast kun je ook je eigen wagen samenstellen om mee te racen.

 

  • Prijs: €29,99
  • Verzendkosten: Gratis
  • Onze review: Gran Turismo 6, door Lennard Verhage
  • Metacritic score: 81
  • Link: Saturn

Batman: Arkham Origins

Het spel speelt zich af nog voor Batman Arkham City. In Batman Arkham Origins zien spelers de held van Gotham City voor het eerst kennismaken met vele bekende schurken! Onder meer de huurling Deathstroke is als vijand in het spel verwerkt.
 
 

 

 
 
 

  • Prijs: €20,99
  • Verzendkosten: Alleen afhalen
  • Onze review: Geen
  • Metacritic score: 61
  • Link: Bart Smit (momenteel niet online verkrijgbaar)

Splinter Cell: Black List [Ultimatum Edition]

Sam is helemaal terug en dodelijker dan ooit. In zijn tactische pak en goggles is hij de enige geheim agent die boven de wet staat. Sam gebruikt meedogenloze technieken om vijanden te ondervragen en zo cruciale informatie te verkrijgen om de volgende Blacklist aanval te voorkomen. Sam vliegt van exotische locaties naar Amerikaanse steden in een race tegen de tijd om te ontdekken wie het brein achter Blacklist is. Spannende gameplay en full motion performance capture zorgen samen voor een hoogwaardige cinematische ervaring.

 

Beyond: Two Souls

Van de makers van het bekroonde Heavy Rain komt Beyond – Two Souls, een psychologische actie-thriller met in de hoofdrol Hollywood-acteurs Ellen Page (Inception, Juno) en Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man). Leef het leven van Jodie Holmes, een jonge vrouw met bovennatuurlijke krachten met een psychische link naar een onzichtbare entiteit. Beleef de meest opvallende momenten uit het leven van Jodie tijdens een ongelooflijke reis van emotioneel geladen gebeurtenissen zoals je nog nooit hebt meegemaakt in een videogame.