Met de release van inFAMOUS: Second Sond voor deur is het moment bijna daar dat Sucker Punch voor het eerst aan ons laat zien hoe ze met de paardenkracht van de PlayStation 4 zijn omgegaan. De ontwikkelaar zit echter niet stil, want kort geleden hebben ze op hun eigen website drie nieuwe vacatures geplaatst. Het gaat daarbij om een gameplay programmer, senior programmer en rendering programmer/graphics engineer waar bij het volgende vermeld wordt:

“Sucker Punch Productions is looking for focused, collaborative, professional engineers to implement game play features for our upcoming (and unannounced) project. We’re looking for bright, energetic, and talented individuals who share our love of video games and our passion for creating innovative and fun experiences.”

Om welk project het gaat is momenteel niet bekend, maar het is mogelijk dat het een PS Vita versie van inFAMOUS betreft. Vorig jaar gaf Sucker Punch ons namelijk al hints die deze richting op wezen. Ook kan het een nieuwe Sly Cooper betreffen die dan eventueel gelijktijdig met de onlangs aangekondigde Sly Cooper film kan verschijnen.

Maar eerst kunnen we vanaf 21 maart met inFAMOUS: Second Son aan de slag op de PlayStation 4.