Sucker Punch is op zoek naar nieuw personeel voor nog onaangekondigd project


Met de release van inFAMOUS: Second Sond voor deur is het moment bijna daar dat Sucker Punch voor het eerst aan ons laat zien hoe ze met de paardenkracht van de PlayStation 4 zijn omgegaan. De ontwikkelaar zit echter niet stil, want kort geleden hebben ze op hun eigen website drie nieuwe vacatures geplaatst. Het gaat daarbij om een gameplay programmer, senior programmer en rendering programmer/graphics engineer waar bij het volgende vermeld wordt:

“Sucker Punch Productions is looking for focused, collaborative, professional engineers to implement game play features for our upcoming (and unannounced) project. We’re looking for bright, energetic, and talented individuals who share our love of video games and our passion for creating innovative and fun experiences.”

Om welk project het gaat is momenteel niet bekend, maar het is mogelijk dat het een PS Vita versie van inFAMOUS betreft. Vorig jaar gaf Sucker Punch ons namelijk al hints die deze richting op wezen. Ook kan het een nieuwe Sly Cooper betreffen die dan eventueel gelijktijdig met de onlangs aangekondigde Sly Cooper film kan verschijnen.

Maar eerst kunnen we vanaf 21 maart met inFAMOUS: Second Son aan de slag op de PlayStation 4.

Boxshot inFAMOUS: Second Son

inFAMOUS: Second Son

Releasedatum:
21-03-2014
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  Infamous voor de Vita yeah!

 2.    703 XP
  DRAGONBLADEX's avatar

  @aarjen116: ik hoop het

 3.    595 XP
  The_ghostmen's avatar

  een sly cooper game gemaakt door sucker punch niet door een andere studio

 4. Anoniem -   
  Jokke84's avatar

  Of een volledige nieuwe ip zou ook wel mogen van mij

 5.    569 XP
  Assasination-G's avatar

  @The_ghostmen: Denk dat Sanzaru nu toch echt het stokje heeft overgenomen, maar ben er zeker van dat hun ook nog een goede kwaliteits Sly kunnen neerzetten 🙂

  InFAMOUS voor de Vita zou btw sick zijn, dan ga ik toch misschien sneller een Vita halen 😀

 6. crew Redacteur -    2010 XP
  WJayW's avatar

  Stiekem hoop ik dat ze ons verassen met een compleet nieuwe IP.

  @aarjen116:

  zou ook leuk zijn.

 7.    595 XP
  The_ghostmen's avatar

  @Assasination-G: ik heb mijn psvita in november moeten verkopen maar als er een infamous psvita komt zorg ik zeker dat ik weer een vita heb (wel een oude vita vind die nieuwe wat minder)

 8.    569 XP
  Assasination-G's avatar

  @The_ghostmen: Ik ook hoor, heb liever een FAT (want die dingen zijn al niet zo dik), vindt mijn PSP fat ook nogsteeds veel lekkerder in de hand voelen dan die Slim versie.