GTA V ruim 32 miljoen keer verscheept


Grand Theft Auto V is een succesverhaal, dat moet iedereen inmiddels wel weten en keer op keer komt Take Two met goed nieuws. Zo ook vandaag nadat ze hun kwartaalcijfers bekend hebben gemaakt. Hierbij kwam de meest recente game van Rockstar Games ook weer even aan bod en wel met erg indrukwekkende cijfers.

Op dit moment is Grand Theft Auto V maar liefst 32.5 miljoen keer verscheept wereldwijd. Let wel, het betreft hier om aantallen die verscheept zijn naar winkeliers en dus niet een totaal aantal van verkochte exemplaren, maar desalniettemin is dat een behoorlijke prestatie.

Verder is er ook nog wat goed nieuws over GTA Online te melden, want 70% van de kopers van GTA V hebben de online multiplayer op z’n minst één keer geprobeerd. Meer statistieken bleven helaas uit, maar wellicht dat die later nog een keertje volgen in de vorm van een infographic.

Boxshot Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Releasedatum:
17-09-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:
 1.    268 XP
  G-vrus's avatar

  Nu nog op de ps4 laten uitkomen
  En je hebt er een miljoen bij.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  70% probeerde het en 65% haakte af.

  Heel naar…. de online missies zijn erg zwak

 3. Anoniem -   
  Vgchartz's avatar

  32,5 miljoen naar winkeliers en in totaal zijn er daarvan al 29,82 miljoen van verkocht (Bron: vgchartz)

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Naam…: daar ben ik één van Online. Vindt. Ik het niks aan, ik speel. Enkel. Shooters. Online. Race games ook nooit. Dat wil ik splitscreen doen. Maar door het Online gebeuren. Bestaat. Dat niet meer Blur. 2 mag wel komen was lachen. Vooral. Met vrienden. Ik won meestal. 😀