Enige tijd terug lieten we jullie al weten dat Rockstar Games had aangegeven dat ze de singleplayer van GTA V verder zouden gaan uitbreiden met nieuwe content. De focus tot op heden ligt voornamelijk op de multiplayer, aangezien GTA Online een levende wereld is met miljoenen spelers die van nieuwe content voorzien moeten worden. Maar singleplayer spelers worden gelukkig niet vergeten.

De aankondiging dat er singleplayer content zou komen ligt inmiddels geruime tijd achter ons en Rockstar is tot op heden nog steeds erg stil, maar binnenkort mogen we de eerste informatie verwachten zo gaf Take Two aan bij een investeerders vergadering gisterenavond.

Naast dat we deze informatie binnenkort mogen verwachten gaf Take Two ook aan dat de content “extensive” zal zijn. Kortom, we krijgen uitgebreide singleplayer content. En als we dan naar het verleden van Rockstar en DLC kijken dan kan het zomaar zijn dat we weer veel content voorgeschoteld krijgen in op zichzelf staande verhalen, net zoals dat het geval was bij The Lost and Damned en The Ballad of Gay Tony.

Goed, het is even gissen naar wat het gaat worden, maar het klinkt ondanks de beperkte informatie goed. Zodra we iets vernemen lees je het hier.