We gaan dit nieuwe jaar vrolijk verder met mooie prijsvragen, want wij mogen in samenwerking met Activison maar liefst 2 x 4 topgames weggeven. We mogen namelijk de volgende vier games tweemaal weggeven:

  • 2x Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes
  • 2x Marvel: Ultimate Alliance 2
  • 2x Bakugan Battle Brawlers
  • 2x Lego Indiana Jones 2 The Adventure Continues

Wil jij één van deze games winnen? Beantwoord dan de volgende vraag:

Welke acteur speelt in de films van zowel Star Wars als Indiana Jones?

A Shia Labeouf
B Samuel L. Jackson
C Harrison Ford
D Sean Connery

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Activision’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd en de persoon in kwestie wordt IP-blacklisted. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot 18 januari 2009.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 18 januari zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.