De afgelopen jaren was downloadbare content voor de Call of Duty games altijd 30 dagen exclusief voor de Xbox 360. Nadat de Onslaught DLC vorige week al verscheen op dat platform evenals de Xbox One en een PlayStation Network release uitbleef was de veronderstelling dat deze exclusiviteit aan zou blijven, maar het kan weleens anders uitpakken bij Call of Duty: Ghosts.

Op het Amerikaanse PlayStation Blog staat namelijk dat de Onslaught DLC morgen zal gaan verschijnen, zo staat vermeld in het PlayStation Store update overzicht. Als dit klopt dan betekent het dat deze content slechts een weekje exclusief is geweest voor de Xbox platformen en dat toekomstige content mogelijk ook slechts met een week verschil uitkomt in plaats van 30 dagen.

Overigens moeten we wel rekening houden met een tikfout, want de weergave is nu: ‘Available Thursday, 2/6 at Noon Pacific’. Het kan zijn dat op de plek van de 2 een 3 had moeten staan, want 6 maart valt ook op een donderdag, maar dat is dan wel meer dan 30 dagen na de Xbox release. We houden het even in de gaten en laten je weten als hier meer duidelijkheid over verschijnt.

Update: Sony heeft deze vermelding van het PlayStation Blog gehaald dus het is inderdaad een tikfout geweest. We zullen hoogstwaarschijnlijk tot eind februari moeten wachten vooraleer de content op de PlayStation verschijnt.