Informatie over nieuwe Sonic game op de PS4 was incorrect volgens SEGA


Afgelopen weekend kwam er nieuws naar buiten omtrent één van SEGA’s bekendste franchises, namelijk Sonic the Hedgehog. Er zou een nieuwe Sonic game op de agenda staan met een release voor 2015 en dan natuurlijk op de nieuwe generatie consoles. Te mooi om waar te zijn? Blijkbaar wel.

Helaas komt SEGA nu met het nieuws dat hiervan nog niets bekend is en of we daadwerkelijk een nieuwe Sonic game mogen verwachten belandt nu weer terug in het duister.

“Sega is yet to announce details of upcoming console video games for Sonic the Hedgehog or further details regarding the new Sonic CG TV series. The recent information coming out of Nuremburg Toy Fair was incorrect.

Denken jullie dat de informatie gewoon waar is, maar veel te vroeg aan het licht kwam of spreekt SEGA de waarheid en weet het daadwerkelijk nergens vanaf?

 1. crew Redacteur -    2010 XP
  WJayW's avatar

  Of er een nieuwe sonic voor 2015 gepland staat is dus onduidelijk, maar ik vond de bron die dit vermeldde al niet echt overtuigend… een bord op een beurs…denk dat we voor nu niet anders kunnen dan SEGA te geloven en verder af te wachten.

 2.    569 XP
  PS-4-Eva's avatar

  We zullen het weten in 2015

 3.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Was het niet zo afgesproken, dat de eerste 3 games van Sonic, Nintendo exclusives zouden worden?

 4.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  @PS-4-Eva:

  En blijkbaar is het Sonic Boom voor de Wii U en 3DS.