Wie gedacht had een PS4 uit de (digitale) winkelrekken te kunnen trekken in het nieuwe jaar komt bedrogen uit. Nog steeds moeten diverse winkelketens ‘nee’ verkopen aan klanten die komen vragen of ze een PS4 zo mee kunnen krijgen. Je beste optie is je op de wachtlijst te laten zetten voor een volgende levering, maar vaak is deze lijst behoorlijk lang.

Bol.com komt met goed nieuws voor de wachtenden die sinds lange tijd staan ingeschreven voor een console. Ze verwachten de komende weken iedere week nieuwe PS4’s uit te kunnen leveren. Zo staat te lezen op de productpagina van de PlayStation 4 zelf.

Wij verwachten de komende paar weken iedere week nieuwe PlayStation 4 voorraad te ontvangen. Helaas weten wij op dit moment nog niet exact hoeveel PlayStations wij gaan ontvangen. Zodra de informatie rondom de vijfde levering bekend is brengen wij iedereen per email op de hoogte. Ook de klanten die buiten de vijfde levering vallen worden per email op de hoogte gebracht.

Wie dus nog een pre-order open heeft staan bij Bol.com kan zich waarschijnlijk dus gaan opmaken voor goed nieuws; je PlayStation 4 is bijna bij je thuis.