Bekijk hier de documentaire over Gran Turismo bedenker Kazunori Yamauchi

In september vorig jaar maakte Sony bekend dat er gewerkt werd aan een documentaire rondom Kazunori Yamauchi en zijn studio. Dit heeft te maken met het 15 jarige jubileum van de Gran Turismo franchise en deze documentaire is inmiddels klaar.

De gehele documentaire is maar liefst anderhalf uur lang, maar als je de tijd hebt dan kun je deze hierboven bekijken.

 1. Anoniem -   
  84.241.210.xxx's avatar

  Kazunori zal altijd dezelfde game blijven maken,…een simulatie game voor auto verzamelaars,niet echt een race-game,dat is helaas bijzaak als hij dat zou doen,dan heeft hij get beste van forza en GT bij elkaar. Ben er bang voor dat de auto’s steeds mooier gaan worden en de A.i. Steeds Dommer.

 2.    78 XP
  kalax03's avatar

  Mooie documentaire, had hem al op hulu gezien, maar toch blijf ik het jammer vinden dat ze niet zoveel beelden laten zien van vroeger, die blijf ik toch het mooist vinden, een jonge Kaz met zijn team die eens per week thuis komen, zo hard werkten ze destijds, gewoon ter plekke slapen op je werkplaats en doorgaan, zo hard hadden ze gewerkt om Gran Turismo 1 af te krijgen.

  Vind het overigens wel jammer dat alleen Kaz alle lof krijgt, en niet verder in Polyphony Digital gaan behind the scenes, want dat stukje vond ik het meest interessant, die mensen moeten ook waardering krijgen imo.

  Maar aan de andere kant, de docu gaat over Kaz zelf. Misschien moeten ze toch maar een andere docu maken over PD zelf, die vind ik zelf veel interessanter.

  https://www.youtube.com/results?search_query=making%20of%20gran%20turismo&sm=3

 3.    322 XP
  mysticwolf's avatar

  @kalax03: +1. Goede docu inderdaad en ben het met je eens dat het team ook wat meer toegelicht mocht worden dan enkel vermeld op de credits line.
  Wellicht dat er nog een video komt die achter de schermen gaat en beide studio’s belicht.

  Vraag me wel af waar die Corvette is die je bij die designer van GM op het scherm ziet.