Het hoofdkantoor van Sony Computer Entertainment in Ginza, Japan, is deze maand, naast andere locaties zoals Osaka en Nagoya, het toneel van het “Try! Playstation 4” evenement. In de aanloop naar de release van de PlayStation 4 in Japan geeft Sony Japanse gamers de kans om kennis te maken met de PS4 en de games. Meer dan 15 spellen zijn beschikbaar, waarvan wij de meesten al kennen omdat ze hier inmiddels in de (digitale) winkel liggen. Maar zes spellen die ook hier nog niet uitgekomen zijn, kunnen gespeeld worden door de nog immer wachtende Japanners.

Goed nieuws voor ons, zo blijkt, want er worden screenshots direct vanuit de demo’s gedeeld via de Share-knop. Hier zitten games bij die nog niet voor het Westen zijn aangekondigd of misschien wel helemaal niet deze kant op komen (Tottemo E Mahjong Plus/Dream C Club: Host Girls on Stage), maar we willen ze je niet onthouden. Let op, de kwaliteit van de gedeelde screenshots is zoals we weten niet optimaal, maar geven toch een goed beeld van wat we kunnen verwachten.

Je ziet screenshots van de volgende games:

  • Strider
  • Octodad: Dadliest Catch
  • Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends
  • Tottemo E Mahjong Plus
  • Dream C Club: Host Girls on Stage

Tot slot zie je ook nog één afbeelding met artwork van de PS4-versie van Yakuza: Ishin. Van deze game zijn geen screenshots beschikbaar. SEGA zal deze functie geblokt hebben; het spel is wel speelbaar namelijk.