Fuse

Na diverse Ratchet & Clank delen evenals drie Resistance delen vond Insomniac het tijd om eens iets anders te gaan. Ze gingen een uitgeversdeal aan met Electronic Arts en hieruit ontstond Fuse, een game die voor de verandering niet exclusief was voor de PlayStation, maar ook op de Xbox 360 verscheen. Een gevarieerde en interessante shooter is het resultaat. Niet de beste shooter voor de PlayStation 3, maar zeker wel een goede poging van Insomniac om eens een keertje iets anders te doen.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PS3 & PS4) – Let op: pre-order

In een later stadium zal Metal Gear Solid V: The Phantom Pain gaan verschijnen, maar voordat het zover is krijgen we met Metal Gear Solid V: Ground Zeroes een proloog op die game. Metal Gear Solid V: Ground Zeroes bevat een open speelwereld waarin je met de ‘next-gen’ snake een voorproefje krijgt op The Phantom Pain. Door de grote open wereld kun je naast het hoofdverhaal ook diverse zijmissies doen waar (online) uitdagingen aan gekoppeld zijn, zodat er enige competitie ontstaat tussen jou en je vrienden.

Dead Space 3 [Limited Edition]

Na twee succesvolle delen werd het tijd voor een derde Dead Space dat nog grootser en spannender is dan de delen voorheen. Wederom is Visceral Games de van dienst doende ontwikkelaar geweest om een spannend avontuur neer te zetten, maar wel is de insteek van hardcore horror verzadigt naar meer actiegericht. Desondanks is de kenmerkende gameplay natuurlijk nog aanwezig. Hiermee doelen we op het kapot schieten van de ledematen om zo de Necromorphs tot stilstand te brengen, anders ben je je leven niet zeker. Een wederom mooi avontuur, net zoals de voorgaande delen.

  • Prijs: €15.00
  • Verzendkosten: Gratis
  • Onze review: Dead Space 3, door Lennard Verhage
  • Metacritic score: 76
  • Link: Dixons

PlayStation All-Stars Battle Royale

Vecht met een enorme hoeveelheid bekende PlayStation personages tegen elkaar in originele arena’s die zijn samengesteld op basis van de verschillende games waar de personages uit voortkomen. De tegenhanger van Super Smash Bros., maar dan voor de PlayStation. Ga de strijd aan met; Nathan Drake, een Big Daddy uit BioShock, Fat Princess, Sackboy, Ratchet, Clank en nog veel meer.