Rockstar Games is tot op heden stil over een ‘next-gen’ versie van Grand Theft Auto V ondanks dat iedereen wel weet dat het slechts een kwestie van tijd is. Na een lange tijd van stilte rondom dit onderwerp heeft Take Two (uitgever van) via CEO Strauss Zelnick eindelijk een positief signaal afgegeven.

In een interview met MCV gaf Zelnick aan dat ze hun games uitbrengen op platformen waar de gamers op te vinden zijn. Dat in de zin van dat als er veel gamers een PlayStation 4 hebben dat de game daar vroeg of laat op verschijnt.

“If that is where consumers are, absolutely [we’ll release our game on that],”

“But we wouldn’t drive them there, we would just be there if they are there. That is why we have a companion app for our basketball title, NBA 2K Everywhere. It is wherever consumers want to be.”

“We are not in the hardware business, we don’t have any dog in that hut, we just want to be where the consumer is.”

Het is geen bevestiging, maar het geeft wel aan dat Take Two inspeelt op wat wij als gamers willen zonder hierbij hun eigen zakelijke belang te verliezen. Dus als wij GTA V op de PlayStation 4 willen dan zal deze er vroeg of laat komen, alhoewel dat ook een beetje van Rockstar afhangt die ook zo haar eigen wensen heeft. Zal ongetwijfeld vervolgd worden…