Nieuwe trailer en screenshots EA Sports UFC ademen realisme

Bloed, zweet, strijd, stijl, kracht en techniek zijn een aantal woorden die de Ultimate Fighting Championship beschrijven. Het is dé of één van de snelst groeiende (vecht)sporten in de wereld en wordt door miljoenen mensen bekeken. De sport staat bekend om zijn keiharde actie en EA Sports wil dat zo goed mogelijk overbrengen naar hun game.

In de bovenstaande trailer zie je hoever ze gaan om spelers zo realistisch mogelijk te laten ogen. Door middel van vele camera’s scannen ze de vechters in om zo elk detail tot in de laatste puntjes in EA Sports UFC te verwerken. Eerlijk moeten we toegeven dat de beelden en de screenshots (hieronder) ultiem realisme uitstralen. Het ziet er al veelbelovend uit!

Lennard kon de game vorig jaar in Keulen al even spelen en hier lees je zijn indruk ervan.

Boxshot EA Sports UFC

EA Sports UFC

Releasedatum:
20-06-2014
Genre:
Sport
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:

18 reacties

 1.    641 XP
  VaVeTi's avatar

  ik weet niet hoeveel geld ea jullie hiervoor geeft om te roepen dat dit op realisme lijkt maar ik vind dat ze nog HEEL veel te sleutelen hebben willen ze in de buurt komen

 2.    1959 XP
  Faunus's avatar

  @VaVeTi: 1 miljoen euro! :-p Het is onze mening dat het er al realistisch uitziet, maar uiteindelijk zullen we pas bij het spelen van de game (review) pas zien of het echt dicht bij het echte werk komt. Het oogt naar mijn mening realistischer dan THQ’s UFC. Maar ja als jij het niet realistisch vind ogen: jouw mening. 😉

 3. Anoniem -   
  Dean's avatar

  Dan heeft hij geen verstand

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Mogen de graphics nog zo goed zijn. Blijft een buttonmasher dat spel

 5.    774 XP
  Retrogamer's avatar

  @Naam…:
  Dan heb jij er geen verstand van. Als je het goed speelt is het juist geen buttonsmasher.

  Hoop nog steeds op een snelle release date. Me huisgenoten en ik speelde altijd ufc 3.

 6. Anoniem -   
  80.56.101..xxx's avatar

  @Faunus: zet er ook is bij dat dit hetzelfde team is dat fightnight champion verprutst heeft
  greets SuDDe

 7. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Zei er iemand fight night champion kom dan als je durf

 8.    1850 XP
  R*forever's avatar

  Wat zijn dit toch een marketing-hoeren….

  Ze kunnen beter eens een Lets play of demo uitbrengen…. De lente is echt dicht bij als je het mij vraagt.

  Ik hoop echt dat ze het niet fucken. Telkens als ik een ufc artikel lees ben ik blij. Maar jammergenoeg als ik het open, ben ik nog geen detail slimmer over de game…

  Deze game moet goed zijn, en de oude controls hebben. Eens ze dit goed doen zoals thq deed. Wil ik ze met plezier elk jaar kopen zonder veel te mekker…

 9.    1694 XP
  chronic010's avatar

  In de preorder staan…en buttonsmashen my ass. Dan kom je er niet hoor.

 10.    1439 XP
  VinnieWalker's avatar

  @chronic010:
  Helemaal mee eens, komt bij dit soort games echt wel wat vaardigheid kijken om goed te worden.

  Ik ben het wel met R*forever eens dat er te weinig details over de gameplay enzo naar buiten komt. De beelden zien er goed uit maar ik wil weten of de game goed speelt. Heb me met UFC Undisputed destijds goed kunnen vermaken met vrienden en ik hoop dat ik dat met deze titel weer ga doen.

 11.    1694 XP
  chronic010's avatar

  @VinnieWalker: Ik hoop dat ook…maar ben een vreselijke fan van UFC. Barst van de dvds en blurays van UFC dus moet m gewoon hebben.

 12.    3140 XP
  moes's avatar

  dode zombie gezichten weer…..net als fifa.

  zucht typisch EA.

 13.    1959 XP
  Faunus's avatar

  @R*forever: Daar heb je een punt. Bij dit soort games moet de besturing goed aansluiten en niet raar worden. Was bij THQ’s UFC best goed, maar de gevechten op de grond waren soms wat lomp. We gaan het zien.

 14.    1959 XP
  Faunus's avatar

  @moes: Niet alleen in FIFA, want zie het bij sommige basketballers in NBA2K14 ook wel. Bij de minder bekende spelers dan wel. Het nog beter in ieder geval.

 15.    3140 XP
  moes's avatar

  @Faunus:

  bij 2k zijn ze tenminste wat levender dan die EA games. ik snap EA gewoon niet. waarom willen ze niet ontwikkelen? EA en Activision deze twee zijn de grootste geldwolven die ik ken. Ubisoft is tenminste open voor ontwikkeling. wil de graphics omhoog pushen. EA doet dat niet. geld geld. ze willen die graphics bewaren voor later. en dat is vies.

 16.    1959 XP
  Faunus's avatar

  @moes: De enige studio´s die echt innoveren op het gebied van gaming zijn first-party devs of indie studio´s. Althans de laatste paar jaar. Ubisoft is zeker geen heilige, want ze melken AC ook erg uit. Daarnaast gebruiken ze veel elementen/mechanics in meerdere titels. Hierdoor doe je vaak hetzelfde in hun games. Dat is persoonlijk, maar wel de reden waarom ik Black Flag niet boeiend vind. Zeer repetitief qua missies etc.

 17.    1694 XP
  chronic010's avatar

  Voor de liefhebbers zou ik amazon.co.uk in de gaten houden. Mijn preorder staat nu voor 37 pond…vandaag was ie al weer 45 pond.

 18.    3140 XP
  moes's avatar

  @Faunus:

  dat is wel waar. die mechanics enzo. maar kijk naughty dog bijvoorbeeld. die pompen straks die hele ps4 eruit met uncharted 4. het boeit hun geen flikker dat geld. bij hun is maar een ding belangrijk. passie ! daarom hou ik zoveel van ze. zij lopen voor in de tijd. geldt ook voor santa monica studios en quantic dream. de enige studios waar je kwaliteit kan verwachten……..en dan zie je deze gare dode zombie fifa achtige hoofden. damn wat haat ik dat van EA. wordt er depressief van.

Derde gratis content update voor EA Sports UFC toegelicht
Tweede gratis content update voor EA Sports UFC verschenen
EA Sports UFC update voegt nieuwe vechters en features toe
Review: EA Sports UFC