THQ komt dit jaar weer met een paar mooie games, waaronder de aankomende RPG Darksiders. De game ligt vanaf vrijdag in de winkels en dan kunnen we volop vechten tegen de gevaarlijkste demonen. Darksiders is ontwikkeld door Vigil Games en de creative director van de ontwikkelaar en deze game Joe Madureira heeft in een gesprek met VG247.com iets leuks onthuld.

Hij verteld namelijk dat hij al meerdere malen contact heeft gehad met mensen uit Hollywood om meer met Darksiders te gaan doen. Zelf heeft hij gepraat over een stripboek over de game, maar zegt hij ook dat dit allemaal via THQ moet gaan gebeuren. Hij denkt ook wel dat er veel meer gaat gebeuren dan alleen de game, omdat hij weet dat THQ ook al aan het praten is over ideeën uit Hollywood over Darksiders.

Wat er allemaal gaat komen is dus nog onbekend, maar dat ze bij THQ bezig zijn met een mooie franchise te maken van Darksiders is wel duidelijk. Uiteraard houden we jullie op de hoogte hierover.

“We’ve gotten some interest from Hollywood, we’ve talked about doing a comic series. At least a couple of those things have to happen, I’m sure.

It’s really a THQ thing, but I know they are definitely talking to people and I would be surprised if some of that stuff didn’t happen,” he said.”