Over minder dan een maand kunnen we virtueel als Delsin Rowe de straten van Seattle gaan verkennen en waarschijnlijk een hoop schade aanrichten. Zoals de vorige delen is dit nieuwe deel ook een open wereld game en zul je als speler niet meteen alles zien. En als we Nate Fox van Sucker Punch mogen geloven bevat inFAMOUS: Second Son tevens geheimen die je niet snel zal vinden.

In een interview met Gamerhub gaf Fox aan dat de keuze tussen goed en kwaad invloed zal hebben op wat je zult zien. Het is eigenlijk niet één product volgens hem, maar twee in een open wereld. Om alles te zien en de geheimen te ontdekken zul je tijd moeten investeren.

“If you don’t playthrough as a hero and a villain…you are not seeing the game, right? I mean…that is a big deal. The game is two very different products and it is an open world game so it is packed with secrets and things to do. To see it all you gotta put in the time.”

Binnenkort kun je hier terecht voor de hands-on van Tarek die eerder deze week op uitnodiging van Sony de game al even kon testen.