Uncharted zal altijd motion controlloos blijven

Dat Sony de motion control kant in sloeg was al een lange tijd bekend. Op de E3 van 2009 had Sony namelijk al de nieuwe motion controller geïntroduceerd die op het moment de naam “PS3 Wand” heeft. Onlangs heeft Evan Wells van Naughty Dog het over de motion controller van Sony gehad. Wells meldt dat hij zeker uitkijkt naar de toekomst en de games die gebruik gaan maken van de motion controller. Hier kunnen namelijk veel creatieve spelideeën uit voortkomen.

Wells zou zelf ook graag aan de slag gaan met de “PS3 Wand”, maar dan maakt hij wel een totaal nieuwe game. Hij zegt er ook meteen even bij dat Uncharted nooit gebruik zal gaan maken van de motion techniek. Voor de mensen die dus ooit nog eens zwaaiend met Drake over rotsen hadden willen klimmen, valt die droom dus in duigen. Misschien is het maar beter zo. De motion controller staat vooralsnog gepland voor een release in de lente 2010.

6 reacties

 1.    1562 XP
  dikked's avatar

  lijkt me beter want denk dat uncharted niks aan word omdat je veel te veel bezig bent met die controler te bewegen en niet met het verhaal (het sterke punt van Uncharted)

 2. Anoniem -   
  80.56.234.105 (Niet geregistreerd)'s avatar

  groot gelijk. heb helemaal geen zin om te “zwaaien” of whatever terwijl ik serieus een game aan het spelen ben. Dat motion gebeuren boeit me totaal niet.

 3.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Lijkt me ook een beetje raare besturing

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat is heel goed nieuws, heb helemaal niks met die motion dingen.

 5.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  @ddvos: Mij ook 😛

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Voor dit soort games lijkt me dat ook het beste ja