Need for Speed: Rivals was de enige racegame voor de PlayStation 4 tijdens de release en in feite is het dat nog steeds. Het wachten op Driveclub duurt langer en langer en The Crew verschijnt voorlopig ook nog niet.

Toch fijn dat EA en Ghost Games, ondanks het slechte nieuws van een tijdje geleden, ons verblijden met enige nieuwe racemonsters om Redview County mee onveilig te maken. Het gaat om twee DLC-packs:

Ferrari-pack

Deze content bevat twee van de bekendste bolides van de Italiaanse autofabrikant. De markante en erg herkenbare F40 uit 1987 en zijn opvolger, de F50 uit 1995, gebouwd ter ere van het vijftigjarig bestaan van het automerk. Uiteraard zal je beide auto’s zowel als racer en politie kunnen besturen. Het complete pakket kost € 5,99; kies je er voor alleen de politie- of raceversies te kopen, dan kost het je € 3,99.

Jaguar-pack

Het Jaguar-pack bevat ook twee auto’s. De indrukwekkende Jaguar XJ220 uit 1992 en de misschien nog imposantere C-X75; een prototype waar er maar 5 van gemaakt zijn. En wij mogen er mee aan de slag in Need for Speed: Rivals! Ook voor de Jaguars geldt, verkrijgbaar als racemonster of politieauto en de prijzen zijn gelijk aan die van het Ferrari-pakket.

En dat is niet alles. Er is meer goed nieuws, want er zit volgens EA nog meer aan te komen:

“These aren’t the only new cars that will be hitting the streets of Redview County in the coming weeks.”

Welke auto’s zie jij graag in Need for Speed: Rivals verschijnen?