Vorig jaar konden jullie hier lezen dat Ubisoft Trials Fusion aankondigde voor de PlayStation 4 en Xbox One en nu weten we wanneer de game zal komen. Ubisoft heeft namelijk aangekondigd dat de downloadbare versie van Trials Fusion op 16 april naar de PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 en PC zal komen.

Het vervolg op Trials Evolution zal qua gameplay grotendeels hetzelfde zijn als zijn voorgangers, echter bevat deze versie wel een nieuw FMX tricks systeem. Tevens zullen spelers, net zoals in de voorgaande delen, hun eigen tracks kunnen maken om die vervolgens online te delen in de editor modus.

Vanaf de release zal het tevens mogelijk zijn om een season pass aan te schaffen waarmee je gelijk verzekerd bent van de zes DLC pakketten die gaandeweg het jaar nog zullen gaan verschijnen. Elk pakket zal nieuwe onderdelen voor je motor bevatten evenals extra uitrustingen voor je coureur en andere nieuwe items.

Van Trials Fusion zal er op 17 april ook een retail exemplaar uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Mocht je niet bekend zijn met Trials Fusion, dan kan je hierboven een trailer van de game bekijken.