Lindsay Lohan kwam enige tijd terug in het nieuws – zelfs hier op PSX-Sense – omdat ze Rockstar zou willen aanklagen. Haar gelijkenis en haar reputatie zouden namelijk in GTA V verwerkt zijn en daar was ze niet blij mee. Of het ooit tot een rechtszaak gaat komen is de vraag, want het is tot op heden bij dat bericht gebleven.

Maar Rockstar hoeft niet bang te zijn dat het hier bij blijft, want de volgende aanklager staat voor de deur. Het betreft hier Karen Gravano die $40 miljoen eist van Rockstar omdat haar verhaal en uiterlijk in de game is gebruikt voor één van de missies. Het betreft hier de missie ‘Burial’ en hierin zul je ene Antonia Bottino aantreffen.

Zij staat op het punt om levend begraven te worden door criminelen en jij schiet haar uiteraard te hulp. Nadat je haar geholpen hebt vertelt ze je dat zij de dochter is van Sammy Bottino. Hij was lid van de Gambetti maffia familie die overstag is gegaan en samenwerkt met de overheid. Iets wat blijkbaar overeenkomt met het verhaal van Sammy Gravano, de vader van Karen Gravano.

Zij claimt nu dat enorme geldbedrag omdat zij vindt dat zij degene is die recht heeft om het verhaal te vertellen. Dit ondanks dat ze alle respect voor de makers en schrijvers van GTA V heeft.