PS3 verkoop rond de kerst stijgt de pan uit

Helaas is de feest maand december al weer voorbij. Lekker gezellig met de kids eerst sinterklaas vieren en vervolgens dichtbij elkaar kruipen onder de kerstboom met kerst. Bij beide feestdagen horen natuurlijk de nodige cadeaus en één van de favoriete dit jaar was een prachtige nieuwe PS3.

Er zijn namelijk cijfers naar buiten gelekt over hoeveel consoles Sony in de maand december heeft verkocht. In Japan zijn er tegen de 500.000 PS3’s over de toonbank gegaan, in Europa 1.6 miljoen en in Amerika maar liefst 1.7 miljoen. In totaal hebben 3.8 miljoen PS3’s (hier zijn de andere werelddelen bij opgeteld) een nieuw huis gevonden om gamers blij te maken. Dit zijn hele mooie getallen voor Sony. Zelf zeggen ze dat ze dit succes mede te danken hebben aan titels als Assassin’s Creed II, Uncharted 2, Final Fantasy XIII en Modern Warfare 2. Dat zijn dus weer 3.8 miljoen nieuwe blije eigenaren die wij alvast van harte welkom wensen bij de Playstation community!

11 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vorig jaar toen we nog lazen dat de verkoop best slecht ging, en nu dit 😀 !!

 2.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Nice 😀

  In totaal hebben 3.8 PS3’s (hier zijn de andere werelddelen bij opgeteld) een nieuw huis gevonden om gamers blij te maken.

  Typo, moet zijn 3.8 miljoen denk ik? 😛

 3.    158 XP
  Tofdark's avatar

  gaat goed!!!!

  ps3 staat alweer in europa boven de xbox360 met de verkopen!!!:D

 4.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Vooral mooi dat de Amerikanen eindelijk aan de PS3 gaan.

  Komt denk ik ook door de crisis. Je kinderen op een PS3 trakteren is duur maar goedkoper dan een wintersportvakantie met het hele gezin.

  Ik vermoed ook een complot omtrent het steeds uitstellen van GT5. Daarmee willen ze records breken. En voor records zijn veel PS3’s nodig

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  slimme actie dus om de slim uit te brengen

 6.    13 XP
  tHURTle's avatar

  yep mijne 3e kerstdag gekocht, omdat ik eerst een Blu ray speler had gekocht LG bd350 maar dat ding liep vast dacht dan maar meteen goed. Dus de PS3 aangeschaft.. Nu zeer blij met vooral de Mediaserver functie. 🙂

 7.    1267 XP
  luctheman's avatar

  @watnoukanniet: Weet je… dat zou heel goed waar kunnen zijn:)

 8.    6 XP
  mutijn's avatar

  Ik heb al een ps3 fat maar wil nu een ps3 slim, weet iemand waar ik die het goedkoopst kan kopen (120 gb versie en anders 250gb)

 9.    56 XP
  wajan7's avatar

  en dat zijn weer een hele hoop die ps3-sense kunnen volgen!!!!

 10.    3761 XP
  vinnie1234's avatar

  @mutijn:

  BS :D!

 11.    473 XP
  mickje12's avatar

  Lekker! Hopelijk gaan er nog veel meer verkopen!