Demo van Dark Void verwijderd uit de Europese PlayStation Store

Gisteren en vannacht zijn de allereerste updates van 2010 voor de PlayStation Store geweest en deze bevatte onder andere de demo van Dark Void van uitgever Capcom. Door middel van de demo wil de uitgever je natuurlijk overhalen tot de koop van deze nieuwe action/adventure game, maar dat gaat ze niet lukken.

De demo is namelijk alweer verwijderd uit de PlayStation Store in Europa. Wij zochten de demo op in de PlayStation Store, maar deze was nergens meer te vinden. De demo van Dark Void staat echter nog wel in het ‘Wat is nieuw’ in het XMB-menu, maar als we dan daarop klikken, krijgen we de volgende foutmelding:

Er is een fout opgetreden.
(80023111)

SCEE en/of Capcom hebben beide hier nog niet op gereageerd, maar het is wel duidelijk dat de Dark Void demo uit de Europese PS Store is verwijderd. Als je alsnog de demo wilt spelen, moet je naar de Amerikaanse PS Store gaan waar deze nog wel te downloaden is.

4 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Kut wilde hem net downloaden, gelukkig staatie nog in de us store.

 2.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Daar kwam ik ook al achter, dacht dat het aan mijn verbinding lag 🙂 maar heb hem vanacht wel uit de US store naar binnen kunnen halen.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Vraag me echt af waarom dit is…

 4.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Dat is vreemd :S