Komt Dead or Alive terug naar de PlayStation 3?

Dead or Alive is al een langlopende franchise en gezien het succes zijn ze bij Koei-Tecmo niet van plan om met deze games te stoppen. Waar ze wel mee gestopt zijn, is met het uitgeven van deze games voor de PlayStation sinds Dead or Alive 2 voor de PlayStation 2. Maar daar komt naar alle waarschijnlijkheid snel verandering in.

CVG heeft in de nieuwste editie van het Engelse Official PlayStation Magazine (OPM UK) geconstateerd dat Dead or Alive 5 ook in ontwikkeling is voor de PlayStation 3. Er is nog geen officiële aankondiging gedaan, maar we mogen dit nieuws toch best serieus nemen als OPM UK hiermee komt. Laten we hopen dat de franchise weer terug komt naar de PlayStation 3 en we weer volop kunnen knokken met elkaar in Dead or Alive 5.

5 reacties

 1.    85 XP
  neYzzz's avatar

  Tof!! DOA2 was en is nog steeds een top spel zou vet zijn als DOA5 dan ook echt komt voor de ps3

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  DOA2 heb ik kapot gespeeld met me neef, zou heel vet zijn als er een nieuwe zou komen, het zag er op de ps2 al bruut uit.

 3.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  Top! Sowieso belachelijk dat de voorlaatste DoA 360-exclusive was! Veel te lang geleden dat ik een rondje geknokt heb met Jann lee!!!

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Vroeger deze ook gedownload op de ps2 maar denk toch niet dat ik de ps3 versie zou kopen

 5.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  hoeft van mij niet. De game was erg tof op de DC, maar op de andere consoles niet. Killer Instinct op de ps3/360 lijkt me wel een keer leuk.