Warner Bros. heeft zojuist een nieuwe Batman game aangekondigd en deze draagt de titel: Batman: Arkham Knight. De game is in ontwikkeling bij Rocksteady en zal nog dit jaar gaan verschijnen op onder andere de PlayStation 4. Zie hierboven de aankondigingstrailer van een kleine vier minuten.

Dit deel wordt omschreven als de explosieve finale van de Arkham serie en hierin zal Batman de ultieme dreiging tegen de stad gaan confronteren. Scarecrow keert terug gezamenlijk met nog een hele reeks aan andere super-slechterikken waaronder: Penguin, Two-Face en Harley Quinn. Zij hebben als doel Batman voor eens en altijd te vernietigen. In Batman: Arkham Knight zal het ook mogelijk zijn om de Batmobiel te besturen, iets wat nieuw is voor de franchise.

Tot zover de eerste informatie rondom dit nieuwe deel, maar we sluiten het goed af. Hieronder de box art van de game die al gelijk is onthuld en waarop af te lezen valt dat een pre-order recht geeft op een viertal challenge maps en de mogelijkheid om als Harley Quinn te spelen.