Vorige week verscheen de Onslaught uitbreiding voor Call of Duty: Ghosts en in samenwerking met Activision mogen we 10 keer een downloadcode van deze content weggeven. Deze codes zijn voor de PlayStation 3 versie van Call of Duty: Ghosts.

Meedoen is zoals gewoonlijk weer erg simpel, want het enige wat jij moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden. Weet jij het antwoord? Stuur deze dan in en misschien kan jij binnenkort aan de slag met de nieuwe maps en het Extinction level die deze Onslaught DLC bevat.

Vraag: In Onslaught kan je spelen met Michael Myers, waar is hij van bekend?

Als jij het antwoord weet, volg dan de onderstaande stappen en stuur je antwoord in. Stuur ook even je gebruikersnaam mee, want we zullen de winnaars persoonlijk benaderen via een PM hier op PSX-Sense.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Onslaught'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 17 maart 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.