Met PlayStation Now kunnen Amerikanen deze zomer games gaan streamen naar de PlayStation 4. Dit alles dankzij de Gaikai streaming technologie die Sony ruim een jaar terug heeft aangekocht. PlayStation Now gaat ook naar Europa komen, maar dat zal pas op z’n vroegst in 2015 zijn.

De service is momenteel in beta in Amerika, maar echt veel informatie komt hier niet uit voort. Wellicht omdat het onder embargo staat. De bovenstaande afbeelding die is vrijgegeven toont daarentegen wel wat interessante informatie, de potentiële prijzen voor het streamen/huren van games.

The Last of Us is $49.99 geprijsd, Far Cry 3 $5.99 en Uncharted 3 $4.99. Ook BioShock Infinite is te zien, maar die prijs valt net weg. Gaat dit de prijs worden om die games te streamen? Dat is een beetje de vraag. Het valt wel lager uit dan de prijzen in de PlayStation Store, want daar kosten The Last of Us $59.99, Far Cry 3 $19.99 en Uncharted 3 (GOTY Edition) $39.99.

Vooralsnog is het even afwachten of dit de juiste richting is waar we aan moeten denken qua prijzen. VG247 heeft navraag bij Sony gedaan, maar Sony gaf aan niet op geruchten en speculatie te reageren.