Need for Speed is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het landschap der games en vorig jaar op de E3 kondigde EA vol trots aan dat er gewerkt werd aan een Need for Speed film. Ze trommelden hiervoor niemand minder dan Aaron Paul op die even kort kwam vertellen dat hij de hoofdrol speelt in deze film.

Inmiddels is de film zo goed als klaar en in samenwerking met Entertainment One Benelux mogen we drie keer een set van twee vrijkaarten voor deze film weggeven die vanaf 13 maart in de bioscopen zal draaien.

Wat moet je hiervoor doen? We houden het gemakkelijk, zorg dat je het juiste antwoord op de onderstaande vraag instuurt en dan maak jij automatisch kans op één van de drie setjes vrijkaarten.

Vraag: Wie is de regisseur van Need for Speed?

Weet jij het antwoord? Volg dan de onderstaande stappen en stuur jouw antwoord in. Stuur ook eventjes je gebruikersnaam mee! Wie weet ga jij binnenkort wel samen met een vriend of vriendin naar Need for Speed!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Need for Speed'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Entertainment One Benelux zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 17 maart 2014. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Entertainment One Benelux.