In inFAMOUS 2 was het mogelijk om zelf levels te maken om die vervolgens online te delen met de rest van de community, maar deze feature zal echter niet terugkeren in inFAMOUS: Second Son. Via het Europese PlayStation Blog werd dit bevestigd door de producer van de game, Brian Flemming. De reactie die Flemming gaf was wat dat betreft kort en krachtig, zie hieronder:

“UGC is not a part of this title. It was part of inFAMOUS 2, but not a part of Second Son.”

Tevens werd er aan Flemming gevraagd of Sucker Punch overweegt om later nog een spin-off, zoals Festival of Blood, uit te gaan brengen en of zoiets ook naar de PS Vita zou kunnen komen. Flemming’s reactie daarop suggereert dat Sucker Punch in ieder geval overweegt om later DLC uit te gaan brengen en dat het tevens niet is uitgesloten dat er een inFAMOUS voor de PS Vita zal gaan verschijnen.

“We’re really happy that Second Son went gold and we’re certainly doing a lot to prepare for launch. Once we get through the launch, I’m sure we’ll have something to chew on regarding DLC, but we’ve nothing to announce right now.”

Zeker dat laatste klinkt natuurlijk erg interessant want een inFAMOUS voor de PS Vita zou de sales voor dat platform een flinke boost kunnen geven. Vooralsnog blijft het echter bij speculatie en concentreert Sucker Punch zich voorlopig op de lancering van inFAMOUS: Second Son die zal verschijnen op 21 maart.