Watch_Dogs kent een multiplayer en deze is naadloos op de singleplayer geïntegreerd dus tenzij je dit uitschakelt kunnen andere spelers zich plotseling met jouw acties gaan bemoeien. Een interessant concept, zeker vanuit het hacking oogpunt wat in potentie erg boeiend klinkt.

Het is gebruikelijk om een multiplayer van te voren goed te testen en daarvoor worden er geregeld betatests georganiseerd. In het geval van Watch_Dogs bestaat er een kans dat ook deze game een beta krijgt, want de vermelding van een gesloten beta was eventjes te zien in de Xbox One store.

Deze vermelding werd snel weer weggehaald, maar toch was iemand snel genoeg om er een foto van te maken. Hierop zien we dat de beta gesloten is en 23.07 GB weegt. De optie om de beta te downloaden staat op ‘unavailable’ wat suggereert dat het er of te vroeg op stond of dat het voor intern testen bedoeld is.

Videogamer heeft naar aanleiding van het opduiken van de foto aan Ubisoft om een verklaring gevraagd, maar Ubisoft gaf aan hier geen commentaar op te willen geven.